Compania SC Elton Com SRL a luat fiinta in anul 2003. Motorizarea este pasiunea noastra si, de aceea, vrem ca, datorita liniei noastre bogate de produse, autoturismele clientilor nostri sa fie intotdeauna frumoase si eficiente ca atunci cand parasesc saloanele auto.

Incepand din anul 2008, compania SC Elton Com SRL devine importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor K2 si isi propune sa devina unul dintre cei mai importanti furnizori de cosmetice si intretinere auto din tara.

In atingerea acestui obiectiv indraznet, mizam pe cativa factori extrem de importanti: calitatea deosebita a produselor, pret competitiv, orientarea catre necesitatile clientului, o echipa dinamica si pasiunea pentru masini. Daca doriti sa verificati aceste lucruri, puneti-ne la incercare !

In momentul de fata suntem in cautare de noi distribuitori zonali ai produselor K2, distribuitori care sa aiba satisfactia atat profesionala cat si materiala a promovarii unui produs de calitate. In acest sens va invitam sa vizionati in continuare site-ul nostru unde sunt prezentate produsele si sa ne contactati.